Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Vélemények

A Vélemények oldalon lehetőséged van elmondani véleményed arról, hogy milyennek találod Strider Anita fotográfust, milyen volt vele a fotózás, ajánlanád-e másoknak stb., stb.! Úgy gondolom, hogy az általad elmondottak nagy hatással lesznek másokra, szóval jól gondold meg, hogy mit írsz! 😀 Viccet félretéve, szeretném általad megmutatni a nagyvilágnak, hogy érdemes-e hozzám jönni, a fényképezőgépem elé állni?! Ezen kívül én is rettenetesen kíváncsi vagyok arra, hogy mit gondolsz/gondoltok rólam?! 😀

Megosztom ...Share on Facebook2Share on Google+0Tweet about this on Twitter

9 hozzászólás

 1. Popovics Ancsa
  Sze 01, 2016 @ 11:59:31

  Ha egy mondatban kellene Anita munkáját jellemezni, annyit írhatnék: Igényes, gyors és precíz, akinek fontos az ügyfél véleménye.
  Anitát már korábban ismertem, így rá esett a választásunk, amikor egy szuper fotóst kerestünk. Szerintem neki is nagy kihívást jelentett, amikor termékfotózásra invitáltuk el. Már a fotózás előtt leegyeztettük, hogy milyen stílusúak legyenek a képek. Azt kell mondanom, hogy Anita pontosan tudta, hogy mi mit szeretnénk. Valóra váltotta az elképzelésünket, amit nagyon köszönök neki…
  P. Ancsa

  Válasz

 2. Csendes Orsi
  Sze 01, 2016 @ 18:28:06

  Anitát egy kedves barátnőmön keresztül ismertük meg, és már az első találkozáskor tudtuk, hogy ő lesz a megfelelő fotós számunkra. Nagyon fontos volt, hogy az esküvőnkről minőségi igényes fotók készüljenek, és a kreatív fotózást sem mindennapira terveztük. Anita profizmusával, maximalizmusával, kreativitásával megvalósított mindent amit szerettünk volna, mindemellett laza, közvetlen stílusával segített, hogy jó hangulatban teljen a közös munka. Mindenkinek bátran ajánlom, aki minőségi, igényes fotókat szeretne élete legszebb napjáról 🙂 Köszönjük

  Válasz

 3. Megyeri Zoltán
  Sze 04, 2016 @ 12:21:07

  Idén augusztusban már a harmadik közös fotózásunkra kerülhetett sor Anitával. Mivel én egy kevesek által ismert, különleges technikát, a hawaii lomilomi masszázst igyekszem minél több emberrel megismertetni, így fontosnak gondoltam, hogy jó hangulatú képek segítsék e masszázs népszerűsítését. Az első alkalomra ő hozta a modellt, rutinosan és profin dolgozott, de sajnos nem találtunk előtte arra lehetőséget, hogy ő maga is megtapasztalhassa e masszázs lényegét, a szeretetteli, gyógyító érintést. Tavaly nyáron már úgy folytattuk, immáron szabadban, hogy Anita időközben járt nálam masszázson. A korábbi modellel dolgozva, nagyon jó hangulatban igazán szép képek születtek. És most a harmadik fotózás után már azt írhatom, hogy számomra is jól érzékelhető az ő fejlődése is. Ahogy én is minden masszázsból tanulok, és az így szerzett tapasztalataimat később igyekszem mások javára fordítani, így Anita munkáján is látszik, hogy az elmúlt évek gyakorlata, sok munkája igazi profivá fejlesztette. Örülök, hogy megismerhettem, remélem lesz még alkalmunk máskor is közösen dolgoznunk! Köszönöm Anita!

  Válasz

 4. Antal - Juni Nikolett
  Sze 04, 2016 @ 18:43:13

  Lenyűgözően szép esküvői fotókat köszönhetünk Anitának! Bárki aki látta, elállt a szava. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, amellett hogy profi fotókat készített, végtelenül türelmes volt, nem tudjuk elégszer megköszönni 🙂 Még most is alig hisszük el, hogy rólunk készültek ezek a meseszép fotók!

  Válasz

 5. Bukovenszki Alicia
  Sze 07, 2016 @ 18:55:47

  Mi egy csaladi fotozasra mentunk Anitahoz a Kislanyunk elso szulinapjan. Vegtelenul kedves es turelmes volt. Nagyon erti a gyerekek nyelvet. Megnyugtatott minket a magabiztossaga es precizsege.
  A vegeredmeny pedig szuper lett.
  Tokeletesen meg voltunk Vele elegedve.
  Mindenkinek ajanlom szeretettel 😉

  Válasz

 6. Kiss Enikő
  Sze 13, 2016 @ 21:50:37

  Ha valaki nem szereti, hogy fotózzák mindenképp Anitához menjen, mert a végére meg fogja szeretni! A szülinapi ajándék fotózásom hónapokig halogattam, de Anita humorával és kedvességével hamar átlendített a kezdeti nehézségeken! Egy élmény volt az a nap!

  Válasz

 7. Okolicsányi-Antal Alexandra
  jan 23, 2017 @ 16:19:31

  Egy ideje már ismerem Anitát , a közös fodrászkodások alkalmával volt időnk közelebbről megismerni egymást és minden alkalommal jobban és jobban belopta magát a szívembe. A testvérem esküvőjén is ő fotózott és nem csalódtam a jó ízlésében mert profi munkát végzett, majd a mi esküvőnkön is álom szép fotókat varázsolt a Nagy nap legfontosabb pillanatairól 🙂 Alig várjuk a következő közös munkákat vele !
  Bátran ajánljuk mindenkinek 🙂 <3
  Szandra és Attila

  Válasz

 8. Anett
  jan 23, 2017 @ 20:10:26

  Sziasztok! Anitának egyáltalán nem volt könnyű dolga velünk. A terhesfotózáson már veszélyeztetett voltam; a következő családi fotózáskor pedig a fiam már 10 hónapos volt, és annyira nem akart együttműködni… Anita megértette minden problémánkat, a saját lakásunkra kijött teljes menetfelszereléssel, próbálta maximálisan megvalósítani a képekre vonatkozó elképzeléseinket, végig türelmes volt, az utómunkálatokkor nem győztem megnyugtatni, hogy mi már a nyers fotókkal is teljesen elégedettek vagyunk. Nála lelkiismeretesebb fotóst el sem tudnék képzelni!

  Válasz

 9. Brauner Fruzsina
  jan 24, 2017 @ 10:48:08

  Anitához az első családi-karácsonyi fotózásra mentünk. Bevallom izgultam, hiszen egy 7 hónapos babával gondoltam nem lesz egyszerű menet. Amint elkezdődött a fotózás, minden kezdeti aggodalmam elszállt. Anita annyira profi volt. Kreativitásának köszönhetően fantasztikus képek születtek. Olyan hihetetlenül jó pillanatokat kapott el. A fotók stílusa is nagyon tetszett. Minimál háttér, kevés dekor, ami nem vonja el a figyelmet. Sok fotót láttam már, amin az embereket “túlrerusálják”… De Anitánál az utómunka is kiváló. Megmaradt az arcunk (csak sokkal szebb) 🙂 és nem egy idegent látok a képeken. Ez nekem nagyon fontos volt.
  A fotózást nagyon élveztük, Anita kedves, türelmes nem éreztük feszélyezve magunkat. Egy élmény volt… És a legjobb választás!!!!!!!

  Válasz

Minden vélemény számít!

Webdesign & Developed by WP42.hu