Idén Vonyarcvashegyen voltunk nyaralni a Balaton északi partján, Keszthely mellett. A Zenit Hotel Balaton Wellness Szállodában szálltunk meg kis családunkkal és két sógornőmmel, akik a pihenésünk érdekében magukra vállalták a bébicsősz szerepét.

Meseszép környezet, gyönyörű balatoni panoráma, pihenés, kényeztetés és még sorolhatnám. Az ember legszívesebben megállítaná az időt. De azt ugye nem lehet, így előveszi a fényképezőgépet és folyamatosan nyomkodja rajta az exponálógombot, hogy a látottakat a fotók segítségével később majd vissza tudja idézni.  Korábbi nyaralásaim alkalmával  én is ezt tettem, de ezen a nyáron inkább a szememmel, vagy mondhatjuk úgy is, hogy a fejemmel fényképeztem. Jobb volt megélni a pillanatot és nem a fényképezőgép mögül lesni azt, hogy mások megélik helyettem.

Azért készült pár fotó a pancsoló gyerekeinkről, a Balatonról, a szállodáról, a hajókázásról, de én most nem ezeket fogom megosztani Veletek. És azt sem, amikor bikiniben Hableányként pózolok a Balaton partján! Mert ugye ilyen nem is készült, meg amúgy sem tenném fel a netre… Akkor mégis mit??? Mit akarok a nyaralásból megmutatni? Hát, néhány olyan fotót, ami a honlapomon az Ésatöbbi kategóriába (http://anitastrider.hu/esatobbi/) tartozik. Tessék…

Ez az egyik fotó, amit a wellness részleg csempéiről készítettem. Egy pici beavatkozás és máris érdekesebb, mint az eredeti kép.

Na, és ezen a fotón mit látsz? A mozaikos csempéket gondolom, hogy már felismerted. A többihez adok egy kis segítséget: medence, víz, barna csempe. Ennyi az egész…

Megosztom ...Share on Facebook5Share on Google+0Tweet about this on Twitter