2013. szeptember 25-én megnyílt Minik és Kicsik címmel önálló gyermekfotó kiállításom az egri Norbi Update Egészségtudatos Üzlet és Kávézóban. A kiállítást Kállay László fotóművész nyitotta meg, akinek nem csak a megnyitó beszédét, hanem a kiállítás anyagának véglegesítésében nyújtott segítségét is nagyon szépen köszönöm!

Balra: Kállay László, Jobbra: Kun Frigyes, Középen: Én

Hálás vagyok Kun Frigyesnek – a Norbi Update vezetőjének – , hogy immáron 2. alkalommal kiállíthattam fotóimat üzletében. Boldog vagyok, hogy az ide betérő emberek az én képeimet csodálhatják meg nap mint nap. Bízom benne, hogy a falon elhelyezett gyermekfotók a vendégeknek, vásárlóknak kellemes pillanatokat fognak majd okozni!

Köszönöm férjemnek, hogy mindig biztatott, támogatott! Köszönöm édesanyámnak és anyósomnak, hogy gyermekeimre vigyáztak, mialatt én az exponálógombot nyomkodtam! Hálás vagyok barátnőmnek, vagyis Jucinak, dédinek, tesómnak, sógornőimnek és a málnacukor kézműves nyalókának a nagyszerű fotós kiegészítőkért! Köszönöm minden általam lefotózott gyermeknek a türelmet és kitartást! Mert a gyermekfotózás nagyon nehéz, de nem csak a fotós oldaláról nézve… Köszönöm, hogy oly sokan eljöttetek a kiállításom megnyitójára! Remélem, hogy november elejéig még legalább ennyien megtekintik majd gyermekfotóimat!

Fotók: Bubics Marianna

Megosztom ...Share on Facebook119Share on Google+0Tweet about this on Twitter