Nagyon megörültem, amikor a szilvásváradi Krisztina bejelentkezett hozzám kismama fotózásra és szombat délelőtt meglátogatott az Eger-Felnémeten található műtermemben. Az örömöm még nagyobb volt akkor, amikor közölte velem, hogy róla nyugodtan tehetek majd fel fotókat a weboldalamra. 🙂 Én azt gondolom, hogy egy nő ebben az időszakban a legszebb és kár lenne ezt nem megmutatni az embereknek.

kismama fotózás Eger

Krisztina elmondta nekem még a legelején, hogy Ő különleges művészfotókat szeretne magáról. Azonnal gondolkodóba estem, majd elővettem a zsákvásznat, néhány méter kötelet, függönyt, gyermekszőnyeget… Szépen kikészítettem a kellékeket, mint minden fotózás előtt. Aztán kimentem a kertbe és szedtem friss virágokat a kertből… Hogy miért is, majd később meglátod. 🙂

Korábban is készítettem már pocakos fotókat, de azokat a legnagyobb sajnálatomra nem mutathattam meg.  Nem titkolom, hogy rossz érzés volt ez számomra. Elkészült egy csomó általam jónak tartott kép és “senki” nem láthatta. Micsoda szenvedés! Csoda, hogy túléltem! 🙂 Most viszont nagyon boldog vagyok, sok-sok képet felpakoltam már a webre erről a csodálatos asszonyról (http://anitastrider.hu/pocakos/).

Az elkészült fotók közül néhányat megmutatok most Nektek. Hölgyeim, lehet irigykedni! 🙂 Krisztina 2. gyermekét hordja a szíve alatt és jobban néz ki, mint valaha. Ha néhányan kedvet kaptatok a pocakhoz, akkor hajrá! Csak ne felejtsetek el bejelentkezni hozzám a 32-36. hét környékén kismama fotózásra! 🙂 Lehet ez a pocakos fotózás Egerben a műtermemben, de külső helyszínen is. Ha mindkettőt szeretnéd, akkor ebben is partnered leszek.

kismama fotózás Eger

kismama fotózás Eger

kismama fotózás Eger

Ha tetszettek a fotóim és még nem lájkoltad az oldalam, akkor itt és most megteheted: https://www.facebook.com/AnitaStriderPhotography

S ha már lájkoltál egy jót,  akkor ajánlhatsz a barátaidnak, ismerőseidnek is! 🙂 Tudom, hogy Te nagyon rendes vagy és meg fogod ezt tenni nekem. 🙂 Oszd meg a weboldalam elérhetőségét (http://anitastrider.hu/), a facebook-os oldalam fent említett linkjét, vagy egyszerűen keress rám a facebook-on (szintén a fenti linken) és a jobb felső sarokban invitáld meg barátaidat!

 

Megosztom ...Share on Facebook121Share on Google+0Tweet about this on Twitter