Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

A fotózásról

A fotózás mindig az előkészületeknél kezdődik. Ez alatt azt értem, hogy telefonon, vagy email-ben konzultálunk a részletekről. Ezután megtervezem a fotózást és összeválogatom, kikészítem a szükséges kiegészítőket. A Te dolgod, hogy hozz váltóruhát (akár többet is), illetve mindent pakolj be, amit a fotózás alatt szeretnél felhasználni! A fotózás során igyekszem a lehető legtöbbet kihozni Belőled/Belőletek. Elképzelhető, hogy ettől majd elfáradsz és a közös programunk után alszol egy jót. 🙂

Újszülött fotózás: Fárasztó, de imádom! Kb. 3 órát fogunk együtt tölteni, ami alatt  2 hétnél nem idősebb gyermeked többször fog majd szopizni, büfizni, a pelusba pakolni. 🙂 De semmi gond, én fel vagyok erre készülve. A lényeg, hogy Te próbálj nyugodt lenni! Gyermeked ugyanis érzi, hogy milyen lelkiállapotban vagy. S végül gyermeked biztonságáról se feledkezzünk meg, ami a legeslegfontosabb. Csak olyan pózban fogom lefényképezni, ami neki kényelmes.

Baba/Gyermek/Családi fotózás: Ha kifutottál az időből és nem jelentkeztél időben újszülött fotózásra, akkor se csüggedj! A babákat bármikor érdemes lefotózni. Mindig lesz olyan “arcuk”, mindig fognak olyat csinálni, amitől teljesen elolvadsz. Nagyobb gyermekekről pedig évente legalább egy alkalommal készíttess fotót! Meglátod, milyen jó lesz visszanézni, hogy egyik évről a másikra mennyit változtak. A családi fotózásról pedig annyit, hogy ne várd meg, amíg a sötét karikák eltűnnek a szemed alól, ne várd meg, amíg 10 kg-mal könnyebb leszel! Mindig lesz ok, amiért halogathatod a dolgot. Ugye nem szeretnél úgy járni, hogy nincs egy normális családi képed sem? 🙂 Ha eldöntötted, hogy szükséged van ilyen fotókra, akkor egyeztess a családtagokkal, hogy mindenkinek jó legyen az időpont, hangold össze az öltözéketeket, hozz váltóruhát és gyertek!

Kismama fotózás: A 30-36. hétben ajánlott elkészíteni. Ettől nyugodtan eltérhetsz egyébként. A lényeg, hogy akkor készítsük el a fotókat, amikor a pocakod már elég látványos és nem terhes számodra túlságosan a 2-3 óráig tartó fotózás.

Glamour/Boudoir fotózás: A Glamour fotózás során szép, ízléses fotókat készítek Rólad csinos ruhákban, magassarkúban, igény szerint fehérneműben. Az ékszerek, a kiegészítők, a smink és a megfelelő frizura elengedhetetlen ehhez a fotózáshoz. Készülnek portrék, egész alakos képek, hangulatfotók, kiemelek néhány részletet. Ez a fotózás ajánlott azoknak a nőknek, akik szeretnék meglepni párjukat egy fotósorozattal, de azoknak is, akik saját önbizalmukat szeretnék növelni. A Boudoir jelentése: női öltözőszoba, gardrób. Fehérneműs fotósorozatot jelent, ahol a női idomokat hangsúlyozzuk. Ilyen képek készülhetnek az esküvő előtti (Bridal Boudoir) időszakban is ajándékként a vőlegénynek fehér fátyol, fehérneműk stb. felhasználásával.

A fotózással számomra nincs vége a munkának. Sőt, akkor jön a java. Általában éjszaka dolgozom, mert az 2 és 5 éves gyermekeim akkor hagynak számomra némi szabadidőt. A retusálást igyekszem minél hamarabb befejezni, de kb. 1-2 héttel mindenképp számolj!

 

Megosztom ...Share on Facebook3Share on Google+0Tweet about this on Twitter

Webdesign & Developed by WP42.hu