Jól telt a hétvége… Kedves barátaink (Niki és Dani) meglátogattak bennünket Felnémeten. Szerencsére nem egyedül jöttek, elhozták magukkal Niki testvérét és az ő nagyon rokonszenves családját. Korábban Nikivel már megbeszéltük, hogy ezen a napon fotókat fogok készíteni imádott unokaöccséről és szüleiről. Voltak ötletek, hogy hol készüljenek a fotók. Tünde az Érsekkertbe szeretett volna menni. Niki és én a Zay-Ló Tanyát és a közelben lévő szőlőket képzeltük el a fotózás helyszínéül. Hát, egyik sem jött össze…

Készítettem néhány fotót a házban, aztán kimentünk a házunkkal szemben lévő parkba. Azért csak ide, mert autóba ülve a kis Tomi tuti elaludt volna és akkor lőttek a szombat délutáni fotózásnak. Elkezdtem harcolni az idővel és az 5 hónapos gyermek fáradtságával. Nem volt egyszerű, de azt hiszem, hogy végül sikerült!

Anyuka és Apuka is minden erejével azon volt, hogy a kis csöppséget jókedvre bírja. A szülők magas szinten űzték az éneklést és a táncot egyaránt. Lehet, hogy titokban a következő Csillag Születikre edzenek??? Viccet félretéve hatalmas segítség voltak nekem a fotózás alatt . Ha utána nem sikerült, akkor most megköszönöm nekik, hogy mindent bevetettek a sikeres fotózás érdekében.

 

Megosztom ...Share on Facebook10Share on Google+0Tweet about this on Twitter