Kedves Barátaim, Ismerőseim!

Év vége van. Ideje összegezni, hogy mi történt a 2013-as évben. Nos, nálam februárban indult az időszámítás, akkor szültem. Ez egy óriási fordulópont volt az életemben. A saját gyermekemet fotózhattam élete első napjaitól kezdve. Azt gondolom, hogy az újszülött fotózás a legnehezebb része a gyermekfotózásnak. Sok idő, sok munka, rengeteg türelem kell hozzá, de vétek kihagyni!!!

Teltek-múltak a hónapok, rengeteg barátomról, ismerősömről készítettem fotót.  A fotózások nagy része úgy zajlott, hogy édesanyám, anyósom, vagy a férjem vigyázott gyermekeimre. Többnyire éjszaka retusáltam, hisz akkor volt rá időm. Hajnali 2-3 körül kerültem az ágyba, utána többször felkeltem a gyerekekhez, majd következett a reggeli ébredés. Mára koffeinfüggő lettem, szerintem nem csoda… 🙂

Néhány hónapja kialakítottam egy műtermet, hogy rossz időben is tudjak hódolni szenvedélyemnek, a fotózásnak. Azt gondoltam, hogy könnyű lesz megismerkedni a műtermi fotózás rejtelmeivel, de egyáltalán nem az! Rengeteget kell még tanulnom, fejlődnöm…

Idén volt egy gyermekfotó kiállításom is. Talán erre vagyok a legbüszkébb. Eredetileg szeptember végétől november elejéig lettek volna falon a képeim, de csak néhány napja kerültek le onnan. Sok pozitív visszajelzést kaptam, és rengeteg dicséretet. Az emberek megerősítettek abban, hogy jó úton járok. Itt a helyem a fotósok világában!!!

Köszönöm, hogy oly sokan támogattok! Ez ad erőt nekem ahhoz, hogy a 2014-es évben még jobb legyek, még magasabb színvonalon csináljam azt, amit csinálok. B. Ú. É. K.! Ezzel a néhány képpel kívánok minden jót a következő évre!!! Katt a linkre!

http://animoto.com/play/pmyufocVDUX8PNBVypBAaA

 

 

 

 

Megosztom ...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter