Nagy boldogság volt számomra, hogy a mai napon lefotózhattam a 11 hetes Csenge babát! Az utóbbi időben ugyanis ilyen pici méretben csak fiúkról készítettem képeket. Végre most elővehettem a fiókok mélyéről az édesebbnél édesebb kislányos fotós kiegészítőimet! Már attól majd elolvadtam, ahogy ezeket nézegettem. Persze az igazi varázslat az volt, amikor Csenge viselte őket.

Babafotózás Eger

Ez a babafotózás is sok időt vett igénybe. Kb. 4 órát töltöttünk a műteremben. Zsuzsának és nekem már melegem volt, Csenge pont jól érezte magát. Fotózás közben volt szopizás, büfizés, pelus csere, ölelgetés. Minden, amire egy ilyen idős gyermeknek szüksége lehet. A legkedvesebb dolog, amire emlékszem az Zsuzsa egyik megjegyzése volt.  Milyen jó érzés, amikor bőre összeér meztelen gyermekének a bőrével. 🙂 Ritkán van erre alkalom, mert hát normál esetben a kicsi nem túl sokáig van ruha nélkül. Mondjuk fürdésnél igen, de ott sincs arra idő, hogy meghitten összebújjon anya a gyermekével.

A babákról az első 2 hétben lehet legkönnyebben “alvós fotót” készíteni. Nem gondoltam volna, hogy a 11 hetes Csengével is ilyen egyszerű dolgom lesz. Még az is meglehet, hogy többet aludt nálam, mint egy 2 hetes újszülött. 🙂 A fotózást követően viszont nem csak Ő, hanem édesanyja és én is aludtunk egyet. Nem szégyen az, hogy bizony elfáradtunk…

Babafotózás Eger

Ha tetszettek a fotóim és még nem lájkoltad az oldalam, akkor itt és most megteheted: https://www.facebook.com/AnitaStriderPhotography

S ha már lájkoltál egy jót,  akkor ajánlhatsz a barátaidnak, ismerőseidnek is! 🙂 Tudom, hogy Te nagyon rendes vagy és meg fogod ezt tenni nekem. 🙂 Oszd meg a weboldalam elérhetőségét (http://anitastrider.hu/), a facebook-os oldalam fent említett linkjét, vagy egyszerűen keress rám a facebook-on (szintén a fenti linken) és a jobb felső sarokban invitáld meg barátaidat!

 

Megosztom ...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter