Szülinapot többféleképp lehet tartani. Ülhetünk az asztalnál, ehetjük a finom tortát, elfújhatjuk a gyertyákat… Ádám szerencsés gyermek, az ő apukája nagyon finom tortákat tud sütni és biztos vagyok benne, hogy a napokban fiának sütötte meg a világ legfinomabb és legszebb tortáját Felsőtárkányban.

Aztán szülinapot lehet úgy is ünnepelni, hogy kimegyünk a szabadba és készítünk fotókat. Megörökítjük azt, amikor Ádám 2 évesen kedvenc játékával, a Thomas a gőzmozdonnyal elmélyülten játszik. Jövőre talán már más kedvence lesz, de az is lehet, hogy a vonat örök szerelem marad számára.

Később előkerül a motor, talicskába gyűjtjük a száraz füvet, dobáljuk a kavicsokat a tóba, piknikezünk a réten. Mozgalmas szülinap ez, ahol Ádám a főszereplő. A család őt imádja, ölelgeti, cuppannak a puszik, folyamatosan mosolyog mindenki. Hány gyerek szeretne most a helyében lenni…

Igazi nagyfiú Ő, a nyáron már családi napközibe jár. Vége a Felsőtárkányi Faluházban töltött időszaknak. Sajnálom, mert jó volt vele és az édesanyjával rendszeresen találkozni. Persze a kapcsolat megmarad, látni fogjuk egymást, csak egy kicsit ritkábban.

 

Megosztom ...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter