Péntek délután autóba ült a család Nikivel és kutyusával. Irány Bekölce! De előtte még meg kellett állnunk Egercsehiben egy kocsmánál, ahol a lovasok (köztük Niki szerelme, Dani) épp pihenőjüket töltötték. Hosszú út volt már mögöttük, hisz Egerből indultak lovaikkal. Amikor megláttam őket, azt hittem, hogy sok-sok évet visszarepültünk az időben. És az is meglehet, hogy Amerikában voltunk… 🙂

Egy rövid idő után útnak is indultunk, majd hamarosan megérkeztünk Bekölcére a Western Lovas Tanyára. Álomszép környezet, csend és nyugalom. Hirtelen elképzeltem, hogy milyen jó lenne itt élni… A lovasokra várni kellett egy kicsit, de mi ezt az időt is hasznosan töltöttük. Niki volt olyan kedves és modellt állt nekem.

Végre megérkezett a lovas csapat! Egyenesen az istálló felé vették útjukat. Itt elszállásolták kedvenc állataikat, majd hagyták, hogy kipihenjék a nap fáradalmait. Később mi is elmentünk a szállásra. Sajnos nem úgy készültünk, hogy Bekölcén alszunk, de majd legközelebb!!! Szép nap volt! Biztos vagyok benne, hogy meg fogjuk ismételni.

További képek:

Megosztom ...Share on Facebook29Share on Google+0Tweet about this on Twitter