Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

2015. novemberi hírlevél

Csodás hónap volt ez a november! Most váltam GYES-en lévő fotós anyukából céget vezető fotóssá. Eddig is volt cégem, de azon kívül, hogy gyártottam a számlákat és könyvelőhöz jártam, nem igazán vettem komolyan. Most viszont rá kellett jönnöm, hogy amit csinálok, az már nem játék! Vége a naív, fotózgató anyuka szerepnek! A hónap elején történtek bizonyos dolgok, amiknek a hatására belecsöppentem a nagy betűs VALÓSÁGBA. Itt már úgy kell fotóznom, dolgoznom, hogy közben például jogszabályok kavarognak a fejemben… Ez az, amitől a fotózás “VARÁZSA” jelentősen csökken, de azért még mindig imádom csinálni!!!

A hónap jelentős eseménye a XVIII. Szentesi Aktfotó Biennálé másodbemutatója, ami a nevemhez fűződik. Két fotómmal második helyezést értem el és másik két képem ki lett állítva. A kiállítás megtekinthető 2015. november 27-ig az egri Bartakovics Béla Közösségi Házban. Nézzétek meg! Szerintem érdemes!

XVIII. Szentesi Aktfotó Biennálé

Megosztom ...Share on Facebook8Share on Google+0Tweet about this on Twitter

Webdesign & Developed by WP42.hu