Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

2015. decemberi hírlevél

Itt a Karácsony, de még nincs vége a karácsonyi fotózásoknak. Két ünnep között folytatódik a munka és úgy néz ki, hogy januárban is lesz ilyen jellegű fényképezkedés nálam.  Többen jelezték ugyanis, hogy bár december hónapban kimaradtak, de januárban szeretnének készíttetni magukról karácsonyi képeket.

A fotózás mellett folyik a jövő évem megtervezése is. Idén már több intézményben (pl. bölcsöde, óvoda) fotóztam kolléganőmmel – Karizs Mónikával – , jövőre ezek számát növelni szeretnénk! Emellett nagyobb hangsúlyt kívánok fektetni az esküvői, glamour és boudoir fotózásokra. Céljaim között szerepel a műtermem fejlesztése, felújítása is. Szeretném jövőre új környezetben, több kiegészítővel, lehetőséggel fogadni a vendégeimet.  Ahogy az idén, úgy jövőre is folytatom a hazai és nemzetközi fotópályázatokon való részvételt. Az ezeken történő szereplés eredménye jelenleg: 17 kiállított fotó, 2 díj. Az egyik díjat ebben a hónapban kaptam a II. Szeretet nemzetközi fotópályázaton kötetlen kategóriában III. helyezett lettem. 🙂 Emellett folyamatosan képezni akarom magam és persze tanulni, tanulni… Abból sosem elég! 🙂

Kellemes Ünnepeket kívánok! Bízom benne, hogy jövőre is találkozom azokkal az emberekkel, akik engem kedvelnek, a munkámat elismerik és értékelik, hogy a fotóimba szívem-lelkem beleteszem!

decemberi hírlevél

Megosztom ...Share on Facebook21Share on Google+0Tweet about this on Twitter

Webdesign & Developed by WP42.hu