Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

2014. szeptemberi hírlevél

Üdvözöllek!

Szeptember van, itt az ideje, hogy elkészítsem 2. hírlevelem. Összeszedem a gondolataimat és mindjárt leírom Neked, amit fontosnak tartok ezzel a hónappal kapcsolatban.

– Elkészültek a nyereményjáték győztesének, Tokaji Bálintnak a fotói ( http://anitastrider.hu/nyeremenyfotozason-tokaji-balint/). Ha részt vettél a játékban, de nem nyertél, akkor se búsulj, mivel Téged is megajándékozlak egy arcmasszázzsal Bóta Emesénél, illetve 5 db egyenként retusált képpel, amennyiben bármelyik csomagomat megrendeled. Igyekezz, jelentkezz be mihamarabb fotózásra, mert az 5 db ajándék fotó már csak ebben a hónapban jár!

gyermekfotózás Eger

– Még megtekinthető az újszülött kiállításom az egri Markhot Ferenc kórházban ( http://anitastrider.hu/kiallitasom-nyilt-az-egri-korhazban/). Ha most szülsz, vagy bármelyik ismerősöd a közeljövőben hozza napvilágra gyermekét, akkor feltétlenül nézze meg a képeimet! Keretben, kinyomtatva sokkal jobban néznek ki, mint digitális formában. 😉

Újdonság!!! Csomagjaim mellé már Lomilomi masszázs is választható ajándékba. Nem hallottál még róla? Akkor itt az ideje kipróbálni Megyeri Zoltán Sándor közreműködésével! 🙂 (https://www.facebook.com/megyeriz)

Lomilomi, a gyógyító érintés művészete A Csendes-óceán hullámait, a Hawaii szigetek vulkánjainak erejét és tüzét idézi elénk. A polinéz szigetlakók ősi tudása ihlette. Hawaii őslakóinak tánca, a hula lépései és ritmusa adják az alapját, eszközei a masszőr alkarjának hullámzó, elringató mozdulatai, és az ezeken keresztüláramló végtelen szeretet és elfogadás. Ha még nem tapasztaltad, el sem tudod képzelni, hogy létezhet ilyen masszázs, amely ennyire lelki, amely ennyire felszabadító… A lomilomi ilyen, a szeretet kézzelfogható megtapasztalása… A masszőr a Közvetítő, és hogy mit él át lelkileg masszázs közben a Vendég, azt elsősorban saját lelki beállítottsága határozza meg. A masszőr lágy, ringató, főleg alkarral végzett mozdulatai könnyedén siklanak a testeden, szinte észrevétlenül feloldva izmaid feszültségét is. Felszabadul a lélek, fellélegzik a test, és friss energia áramlik szét benned.

Szép napot!

Anita

 

 

Megosztom ...Share on Facebook24Share on Google+0Tweet about this on Twitter

Webdesign & Developed by WP42.hu