Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

2014. decemberi hírlevél

December az év utolsó hónapja. Ilyenkor mindig elgondolkodom azon, hogy mi is történt ebben az évben??? Nos, elég sok minden… Ha elkezdeném leírni Neked, akkor egy hétig biztos a gép előtt ülnék. 🙂 Inkább ezért csak a lényeget mondom, mert nem akarom egyikünk idejét sem pazarolni.

Szóval megalapítottam a Flash Production Bt.-t, ami azt jelentette röviden és tömören, hogy a hobbim ezzel a munkám is lett egyben. Két gyermekes anyukaként, ügyvezetőként magasra tettem a lécet és komoly célokat tűztem ki magam elé. Sokat dolgoztam, nagyon keveset aludtam idén, de mindent megvalósítottam, amit akartam.

A fotózást igyekeztem ebben az évben is magasabb szinten művelni, mint korábban. Ennek eredménye, hogy országos és nemzetközi fotópályázatokon több alkotásomat kiválasztották, kiállították. Büszke vagyok az eredményekre és mérhetetlenül boldog vagyok, hogy évekkel ezelőtt fényképezőgépet vettem a kezembe. 🙂

Sok új területét kipróbáltam a fotográfiának idén. Fényképeztem aktot, esküvőt, küzdősportot, állatokat… Mindegyik érdekes volt, mindegyiknél tanultam valamit. És persze a tanulás most is tart, hisz hónap végén fotós workshop-ra megyek. Hogy miért? A válasz egyszerű: JOBB FOTÓS AKAROK LENNI, MINT AMILYEN MOST VAGYOK!

Bízom benne, hogy a 2015-ös évben egyre többen és többen fogtok a fényképezőgépem előtt állni! Én minden tudásommal, kreativitásommal azon leszek, hogy minőségi, értéket jelentő alkotásokkal lássalak el Benneteket!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Békés Boldog Új Esztendőt kívánok!

Strider Anita

2014. decemberi hírlevél

 

 Katt ide egy kis ajándékötletért! 😉

 

 

Megosztom ...Share on Facebook20Share on Google+0Tweet about this on Twitter

Webdesign & Developed by WP42.hu